La ATVRom, Black Friday e pe bune!

La ATVRom, Black Friday e pe bune!

03.11.2023

ATVRom ridica standardele in acest an cu oferte de Black Friday. In timp ce comerciantii din toata lumea se pregatesc si ei de vinerea neagra a reducerilor, ATVRom se pregateste sa redefineasca sensul cuvantului „oferta”. Pentru pasionatii si profesionistii de aventura, 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.

ATVRom arunca in piata doar cateva ponturi pentru cele 4 zile de MEGA OFERTE: 30% discount la accesorii, 40% discount la echipamente, reduceri de pana la 25% la motociclete si pana la 20% la ATV si SXS. Restul trebuie sa le descopere fiecare.

Sute de oferte exclusive asteapta sa fie descoperite. Iar fenomenul FLASH SALE, deja devenit traditie, schimba regulile jocului. FLASH SALE vine cu reduceri suplimentare la produsele deja reduse in fiecare ora, la fix, primele 4 minute. Iar curiozitatea poate aduce cele mai avantajoase achizitii.

Iar pentru cei care cauta flexibilitate in achizitii, solutiile de finantare de la ATVRom sunt pregatite sa surprinda. Cu conditii exceptionale pentru rate si leasing, fiecare client va descoperi ca visurile devin realitate mai usor decat ar fi crezut.

„ATVRom s-a consolidat de-a lungul timpului drept un lider in domeniul vehiculelor de agrement si al echipamentelor, avand in portofoliu branduri de renume. In spatele fiecarei oferte se afla o echipa dedicata, pasionata si dornica sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii. Acest Black Friday reprezinta mai mult decat o simpla promotie; este dedicarea noastra fata de clienti si dorinta de a rasplati fidelitatea acestora”, spune Andreea Mihai, manager de marketing.

Black Friday la ATVRom e evenimentul anului pe care nu ai vrea sa-l ratezi… pe bune!

 


Descopera promotiile de Black Friday!

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult