Hidratare

12 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 30%
LEATT HYDRATION CORE 2.0 GRAPHITE
Reducere 30%
FOX UTILITY HYDRATION PACK- MEDIUM [STL GRY]
Reducere 20%
LEATT Hydration Core 1.5 DUNE
Reducere 30%
FOX UTILITY HYDRATION PACK- LARGE [STL GRY]
Reducere 20%
FOX MX LEGION TAC VEST [BLK]

Hidratarea adecvata este la fel de importanta pentru riderii de ATV precum pentru cei de motocross si enduro. In timp ce parcurg trasee dificile si plimbari in aer liber, riderii de ATV sunt expusi la riscul de deshidratare din cauza efortului fizic intens, a expunerii la soare si a temperaturilor ridicate. Asigurarea unei hidratari corespunzatoare nu numai ca poate imbunatati performanta si rezistenta, dar si contribuie la siguranta si sanatatea generala a riderilor.

Indiferent de terenul pe care te afli cu ATV-ul, asigurarea unei hidratari adecvate este cruciala pentru performanta si siguranta ta. Planificarea in avans si utilizarea unor echipamente de hidratare te pot ajuta sa ramai hidratat pe parcursul intregii calatorii.

Viziteaza magazinul nostru sau site-ul pentru a descoperi gama completa de echipamente ATV si pentru a gasi echipamentul perfect de hidratare. In plus, ai posibilitatea de plata cash sau cu cardul, dar si posibilitatea de achizitionare a unui echipament ATV in rate. ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru producatorii: CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS, HJC, Nolan, Airoh, Shift, Leatt, POD, 100%, Fox Racing, Gaerne, LS2 Helmets, Can-Am Bombardier si altii.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA