Despre Noi

Despre NOI, se spun multe! Despre NOI, s-au auzit multe! Despre NOI, îți spunem că vei afla cu adevărat doar dacă o să vrei să ne cunoști!

 

NOI suntem o comunitate, suntem o mare de pasiune, de trăiri, de distracție, de emoții, de experiențe, de dorințe. Se spune că suntem cel mai mare reseller de vehicule off-road si on-road din România. Care-ți pune la dispoziție o varietate de unități și mijloace de petrecere a timpului liber, de la cele mai tari branduri din lume. Așa și e, dar parcă asta nu înseamnă nimic pe lângă ceea ce suntem de fapt. 

 

Suntem o gașcă faină de oameni care trăiesc prin și pentru sport. Nu îți vom promova o motocicletă sau vreun ATV sau vreo competiție sportivă doar așa, de formă. Noi avem moto, ieșim cu ATV și chiar concurăm în competiții. Nu doar îți vom vorbi din ce am auzit prin urbe, noi îți vom povesti din experiență. Și nu doar îți vom recomanda produse pentru a-ți vinde cu orice preț, noi le-am testat înainte. Pentru noi și pentru foarte mulți e un stil de viață. Experiența de 18 ani pe piață spune ceva, ba poate chiar o întreagă poveste. Oricând ai timp, suntem gata să povestim.

 

Îți mai putem spune despre NOI  că am adus în joc cele mai importante branduri de profil: CFMOTO, KTM, GASGAS, HUSQVARNA, FANTIC, CAN-AM Bombardier, POLARIS, KAWASAKI, APRILIA, VESPA, PIAGGIO, ZEEHO sau SILENCE și lista rămâne mereu deschisă. Iar FOX, SHIFT, LEATT, AIROH, GAERNE, FORMA, 100%, ACERBIS sau POD sunt doar câteva dintre numele pe care le-am dat SIGURANȚEI tale. Aducem în discuție și varietatea de accesorii  și echipamente de protecție, iar aici putem vorbi chiar zile întregi despre cât de importantă este siguranța.

 


Putem vorbi și despre cât de activi suntem acolo unde îți place și ție să fii, pe social media: uite câteva pagini de facebook atvrom / ath-motocfmotoktm, instagram sau tiktok. Suntem peste tot! O lume virtuală în care ne place să urcăm realitățile trăite de noi și de alții ca noi, urcăm produse, povești, stiri,  evenimente, noutăți. Tot acolo îți povetim despre toate proiectele noastre care îți sunt dedicate. Ne place să fim informați, pentru a-ți putea povesti corect lucrurile, ne place să fim activi și să comunicăm cu toți cei care fac parte din comunitate ATV România official, GRUP ATVROM, atvforum. Cu toții aici ne ajutăm și împărtășim din experință. Ne putem lăuda și cu acoperire națională și zeci de showroom-uri unde ne poți face o vizită să bem o cafea. Avem, de altfel, și o rețea de service-uri proprii și partenere, dar și service mobil dacă ești genul: ”Vine muntele la Mohamed”!

 

De fapt, NOI suntem un fel de antidot pentru alungarea plictiselii, a obișnuitului și a cotidianului din viața ta. Suntem un fel de sursă de adrenalină pentru călătoriile și aventurile tale. Mai cu seamă, suntem un prieten și un partener pe viață pentru relaxare, sport, natură, activități antrenante, competiții, vânătoare, pescuit, ajutor la munca câmpului, transport sau cărat…

 

Practic, fă-ți timp și sună-ne…e mult de povestit! 

Vino și... Da-te cu noi!